ZOEK PRODUCTEN VOOR HET BESTRIJDEN VAN:

Veelgestelde Vragen

Uw vraag over ongedierte hier niet tussen? 
Neem gerust contact met ons op om het antwoord erop te vinden

 • Wat zijn de mogelijkheden bij ratten in of rondom het huis?

  Dan is er de keuze om zelf de ratten te bestrijden of een gespecialiseerde firma in te schakelen hiervoor.

  Bij het zelf bestrijden moet met een aantal zaken rekening worden gehouden:
  Ratten hebben een visuele beperking. Hun reuk-, gehoor- en tastzintuigen daarentegen zijn wel sterk ontwikkeld. Met behulp van hun snorharen lopen ze meestal via muren, obstakels, ... ipv. zich te verplaatsen via open velden. Om de ratten te bestrijden dient met het vergif dan ook te plaatsen op hun vaak vaste looproutes. Belangrijk hierbij is om het vergif te plaatsen in speciaal daarvoor gemaakte lokaasdozen. Dit om te vermijden dat andere dieren of kinderen hiermee in contact zouden komen. Daar het in deze lokaasdozen donker is, voelen ratten zich veiliger en brengen ze er meer tijd door. Dit leidt logischerwijs tot een hogere opname en zodoende een effectievere bestrijding. 
  In vochtigere omstandigheden is het aan te raden rodenticiden te gebruiken op basis van paraffine, wat waterafstotend werkt. Zo blijft het vergif langer zijn aantrekkelijkheid behouden en dient het minder vaak ververst te worden.

  Een andere mogelijkheid is de hulp van een gespecialiseerde firma inschakelen.
  Deze zullen de looproutes gaan bepalen, advies geven, verschillende soorten vergif gaan uittesten en zorgen voor een goede opvolging. 
  Daarnaast kan ook bepaald worden welke soort ratten het zijn, of er nesten aanwezig zijn en waar ze vandaan komen. Via deze zaken kan een efficiënte verdelging plaatsvinden.

   

Grootste voorraad ongediertebestrijding in Vlaanderen

Reken op onze expertise, stel uw vraag aan ons team

De ideale oplossing voor een ongediertevrije horeca

Verhoog uw rendement per hectare

© Alphatac 2018 - Menensesteenweg 305A B8940 Wervik - Tel. 056/236749 - info@alphatac.be - BTW BE 0872 762 448 - Cookieverklaring - Privacy statement - Algemene voorwaarden - Disclaimer - site by plenso
Ok Meer Info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren