ZOEK PRODUCTEN VOOR HET BESTRIJDEN VAN:

Pissebedden

De belangrijkste voedingsbron van pissebedden is plantaardig materiaal, rottend blad en rottend hout. Ze ruimen het afval in de natuur op.De voortplanting van pissebedden gaat door middel van eitjes. De larven komen na ongeveer vier weken uit de eitjes.Pissebedden planten zich voortdurend voort (behalve bij extreme warmtes). Daardoor kunnen ze, onder gunstige omstandigheden (temperatuur, vochtigheid en voedsel), een ruimte snel bevolken.

Je vindt pissebedden vaak onder stenen of in kelders, in grote aantallen bij elkaar, ze bevinden zich ook onder dood en in rottend hout, in spleten van boomschors, in de composthoop en ook tussen bladeren aan de voet van een heg.

In een lichte, droge en verwarmde ruimte kunnen pissebedden niet overleven, ze zijn dan na twee tot drie dagen dood door uitdroging. Vochtproblemen oplossen door goed ventileren en rommel opruimen zorgen ervoor dat pissebedden zich niet thuis voelen. Temperaturen boven zo'n 35 °C zijn dodelijk. Indien dit niet mogelijk is; kunnen ze met succes dmv een insecticide aangepakt worden.

Zelf doen? Shop nu online.

Fendona 60 SC Kruipende Insecten 500 mL

Bekijk meer

Topscore Spray Kruipende Insecten 400 mL

Bekijk meer

Permas 250 Combi EC Vliegende Insecten 1 L

Bekijk meer

Permas 250 Combi EC vliegende insecten 400 mL

Bekijk meer

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren