ZOEK PRODUCTEN VOOR HET BESTRIJDEN VAN:

Kakkerlakken

Kakkerlakken hebben een eironde en verticaal afgeplatte lichaamsvorm, zijn meestal goed gecamoufleerd, meestal bruin tot zwart. Kakkerlakken zijn alleseters. Ze kunnen vaak zeer snel lopen en vele soorten kunnen vliegen. Ze zijn taai en sommige soorten kunnen tien tot veertig dagen zonder eten Met één vetspetter kunnen tientallen kakkerlakken enkele weken vooruit. Kakkerlakken eten ook van voorraadproducten en kunnen schade toebrengen aan papier, karton, leer en textiel.

Kakkerlakken verspreiden bacteriën, schimmels en ziektekiemen.. Verder scheiden kakkerlakken een onaangename, enigszins muskusachtige geur af.

Kakkerlakken zijn lichtschuw en ’s nachts actief. Overdag houden ze zich schuil op warme donkere vochtige plekken, vooral de keuken is favoriet. Kakkerlakken verspreiden zich gemakkelijk via kieren, ventilatiekanalen en de doorvoeren van leidingen. Vooral in flats verspreiden kakkerlakken zich van de ene woning naar de andere. Kakkerlakken planten zich snel voort en kunnen gemakkelijk een plaag worden, bestrijding is daarom altijd nodig. Dat zijn voldoende redenen om bij de eerste de beste kakkerlak tot bestrijding over te gaan. Een enkele kakkerlak kunt u nog zelf bestrijden. Maar als er sprake is van een plaag kunt u beter een professionele ongediertebestrijder inschakelen.

Zelf doen? Shop nu online.

K-Othrine 7.5 SC 1L (Exclusief te verkrijgen)

Bekijk meer

Applicatiepistool Mierengel en Kakkerlakkengel

Bekijk meer

Kakkerlakval Hoyhoy

Bekijk meer

Kakkerlakval met lijmplaat

Bekijk meer

Lijmplaten kakkerlak detectordoos

Bekijk meer

Kakkerlakkengel Maxforce

Bekijk meer

Topscore Spray Kruipende Insecten 400 mL

Bekijk meer

Permas 250 Combi EC Vliegende Insecten 1 L

Bekijk meer

Permas 250 Combi EC vliegende insecten 400 mL

Bekijk meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Adonis maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Samen tegen het coronavirus