ZOEK PRODUCTEN VOOR HET BESTRIJDEN VAN:

Bestrijden van ongedierte voor Industrie/Overheid

Met de hoge hygiënestandaarden die (zeker in de voedingsindustrie) gesteld worden, kunnen bedrijven en overheden zich geen overlast van ongedierte permiteren. Bij Alphatac bent u aan het juiste adres voor professionele advisering en hulp voor een efficiënte ongediertebestrijding en/of preventie. Alphatac werkt reeds jaren voor heel wat bedrijven en lokale overheden. In functie van uw situatie werkt Alphatac een specifiek plan van aanpak uit, zodoende een optimale bestrijding te garanderen en het in regel zijn met de opgelegde verplichtingen. Het digitale Pest Management Systeem biedt hierbij een grote ondersteuning. Wilt u hier meer over te weten komen? Contacteer ons alvast voor een vrijblijvend plaatsbezoek.Digitale Pest Management System

Het Pest Management Systeem is een online tool waar alle nodige informatie wordt bijgehouden die noodzakelijk zijn om audits vlekkeloos door te komen en een handig hulpmiddel zijn voor een optimale bestrijding. In het systeem kunnen alle bezoekersrapporten online worden geraadpleegd, evenals alle plattegronden, fiches, attesten,... Verder kunnen er analyses en trends uitgehaald worden om op basis daarvan aanpassingen te doen. Zo wordt de bestrijdingsmethode constant aangepast aan actuele en veranderende situaties.

De perfecte opvolging voor audits...

XIGNAL Mouse & Rat Traps

Slim knaagdieren vangen doe je met de modernste sensortechnologie van Xignal. Het monitoren en vastleggen van knaagdieractiviteiten gebeurt 24/7. Zo ontstaat ruimte voor intensievere en efficiëntere inspecties. De mechanische, gifvrije bestrijding past in het IPM-protocol. Xignal is dé oplossing voor nu en in de toekomst. Het signaleert de status van de muizen- en rattenval: gespannen, gesprongen of gesprongen met vangst. Met behulp van de LoRa technologie loopt de communicatie via een eigen netwerk of via een publieke zoals Proximus. Door een push notificatie op mobiel of tablet beschik je online over de data van plaagdieractiviteiten.

Intelligent en duurzaam plaagdier management

Andere Sectoren

Bestrijden van ongedierte voor de Agrarische sector

Bestrijden van ongedierte voor Particulieren

Bestrijden van ongedierte voor Horeca

Welke plaag wilt u bestrijden?

Wij maken gebruik van cookies

De website van Adonis maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info