ZOEK PRODUCTEN VOOR HET BESTRIJDEN VAN:

Bestrijden van ongedierte voor Horeca

Met de hoge hygiënestandaarden ( vooral bij horecazaken) die gesteld worden, kan geen overlast van ongedierte gepermiteerd zijn. Bij Alphatac bent u aan het juiste adres voor professionele advisering en hulp voor een efficiënte ongediertebestrijding en/of preventie. Alphatac werkt reeds jaren voor heel wat horecazaken. In functie van uw situatie werkt Alphatac een specifiek plan van aanpak uit, zodoende een optimale bestrijding te garanderen en het in regel zijn met de opgelegde verplichtingen. Het digitale Pest Management Systeem biedt hierbij een grote ondersteuning. Wilt u hierover meer te weten komen? Contacteer ons alvast voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse.Digitale Pest Management System

Het Pest Management Systeem is een online tool waar alle nodige informatie wordt bijgehouden die noodzakelijk is om audits vlekkeloos door te komen. Daarnaast vormt het een handig hulpmiddel voor een optimale bestrijding. In het systeem kunnen alle bezoekersrapporten online worden geraadpleegd, evenals de plattegronden, fiches, attesten, ... Verder zijn analyses en trends te bekijken en op basis daarvan eveneens aanpassingen mogelijk om de bestrijding constant aan te passen aan de actuele en veranderende situaties.

De perfecte opvolging voor audits...

XIGNAL Mouse & Rat Traps

Slim knaagdieren vangen doe je met de modernste sensortechnologie van Xignal. Het monitoren en vastleggen van knaagdieractiviteiten gebeurt 24/7. Zo ontstaat ruimte voor intensievere en efficiëntere inspecties. De mechanische, gifvrije bestrijding past in het IPM-protocol. Xignal is dé oplossing als intelligent en duurzaam plaagdiermanagement voor nu en in de toekomst. Xignal signaleert de status van de muizen- en rattenval: gespannen, gesprongen of gesprongen met vangst. Ook signalen over de temperatuur van de val komen 24/7 binnen.

Met behulp van een eigen technologie verloopt de communicatie via een eigen netwerk of via een publieke provider zoals Proximus. De end-to-end oplossing van Xignal, van sensor tot online raadpleging, heeft een enorm gebruiksgemak.

Door een mobiele push-notificatie beschik je online over alle nodige data

Intelligent en duurzaam plaagdier management

Andere Sectoren

Bestrijden van ongedierte voor de Agrarische sector

Bestrijden van ongedierte voor Industrie/Overheid

Bestrijden van ongedierte voor Particulieren

Welke plaag wilt u bestrijden?

Wij maken gebruik van cookies

De website van Adonis maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info