ZOEK PRODUCTEN VOOR HET BESTRIJDEN VAN:

Bestrijden van ongedierte voor de Agrarische sector

Wij verdelgen ongedierte dat uw productie bedreigt

Ongedierteproblemen brengen heel wat bekommernissen met zich mee en dat is niet geheel onterecht. Naast een niet te onderschatten negatieve impact op de gezondheidsstatus van uw bedrijf, zorgt ongedierte voor aanzienlijke verliezen aan inkomsten. Dit verlies is vooral te wijten aan een stijging in voederverbruik en schade aan materialen en/of gebouwen. Doorheen de jaren heeft Alphatac zich heel vaak toegelegd op de agrarische sector. Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek van één van onze vertegenwoordigers en ontdek wat Alphatac voor uw plaag kan betekenen. Uw specialist in ongediertebestrijding in de agrarische sector

Landbouwbedrijven hebben steeds meer problemen met ongedierte, waarbij de zwarte ratten het meest alomtegenwoordig zijn. De bestrijding is allerminst evident en een goed resultaat behalen nog minder. Alphatac informeert, ondersteunt en bestrijdt, zodoende tot uw probleem is opgelost.

Optimale resultaten behalen?

Geef ongedierte geen kans! Begin vandaag!

Andere Sectoren

Bestrijden van ongedierte voor Industrie/Overheid

Bestrijden van ongedierte voor Particulieren

Bestrijden van ongedierte voor Horeca

Welke plaag wilt u bestrijden?

Wij maken gebruik van cookies

De website van Adonis maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info